Prijs menu


Menu 1: ‘Gewoon lekker” 4 gangen € 59,- per persoon (incl 9 %btw) De menu prijs is op basis van 3 uur en 6 personen.

  • Ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gebruinde boter, sali en parmezaanse kaas. (Alsace/Chardonnay € 17,50 per fles)*
  • Soepje van knolselderij met truffel en krokante serranoham
  • Zeebaars of tamme eend met aardappeltortilla, gegrilde groenten en portsaus. (Cabernet Sauvignon/Merlot 19,50 per fles)*
  • Vanilleijs met aardbeien en meringue. (Dessertwijn €36,30 per fles)*

Menu 2: “Ik-kook” 4 gangen € 76,- per persoon (incl 9%btw)

De menu prijs is op basis van 3 uur en 6 personen.

  • Tartaar van zalm met gegrilde avocado, Wakame, komkommer, en krokante panko (Chardonnay€17,60per fles)*
  • Gebakken coquilles met een crème van gerookte bloemkool, gebruinde boter en serranoham. (Chardonnay€17,60per fles)*
  • Zacht gegaarde lamsfilet met gegrilde groenten, aardappelgratin, gepofte tomaatjes en thijmsaus (Cabernet Sauvignon/Merlot €19,50 per fles)*
  • Tarte tatin met meringue, vanille-ijs en karamelsaus (Dessertwijn €36,30 per fles)*

Menu 3: “Exclusief ” 4 gangen € 86,- per persoon (incl 9 % btw). De menu prijs is op basis van 3 uur en 6 personen.

  • Gegrilde gamba’s met een salade van gegrilde avocado, roseval-aardappelen en kaviaar-mayonaise. (Alsace/Chardonnay € 17,50 per fles)*
  • Gebakken heilbot met kalfswang, kalfsjus en gestoofde prei.
  • Tournedos met truffelsaus, aardappel gratin gegrilde groene asperge, krokante groenten-chips. (Cabarnet Sauvignon/Merlot € 19,50 per fles)*
  • Taartje van pure chocolade met gekarameliseerde chocolade, poeder van witte chocolade en frambozen. (Dessertwijn €36,30 per fles)*

Extra: Kaasplankje met vijgen-notenbrood. €12,00 p.p. (Porto rouge € 34,50)*

Het menu is inclusief borden, bestek, boter en ambachtelijk brood. Exclusief : tafellinnen, glazen, wijn, parkeer en reiskosten.

(*) Wijnsuggestie

Diner thuis kok aan huis