Menu: ‘Gewoon lekker” 4 gangen € 50,- per persoon (excl 9 %btw) De menu prijs is op basis van 3 uur en 6 personen.
- Ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gebruinde boter, sali en parmezaanse kaas. (Alsace/Chardonnay)*
- Soepje van knolselderij met truffel en krokante serranoham
- Zeebaars of tamme eend met aardappeltortilla, gegrilde groenten en portsaus. (Cabernet Sauvignon/Merlot)*
- Vanilleijs met rood fruit en meringue. (Sauternes)*
Menu: ik-kook 4 gangen € 65,- per persoon (exclusief 9%btw) De menu prijs is op basis van 3 uur en 6 personen.
- Toast met gerookte zalm en dillesaus (Alsace/Chardonnay)*
- Gebakken coquilles met een crème van bloemkool en gebruinde boter. (Chardonnay)*
- Zacht gegaarde lamsfilet met gegrilde groenten, aardappelgratin, gepofte tomaatjes en thijmsaus (Cabernet Sauvignon/Merlot)*
- Tarte tatin met vanille-ijs en karamelsaus (Sauternes)*
Menu: exclusief 5 gangen € 89,- per persoon (exclusief 9 % btw). De menu prijs is op basis van 4 uur en 6 personen.
- 1/2 kreeft met een salade van roseval-aardappelen en kaviaar-mayonaise. (Alsace/Chardonnay)*
- Gebakken heilbot met kalfswang, kalfsjus en gestoofde prei. (Chardonnay)*
- Tournedos met truffelsaus, zalf van knolselderij en zoete aardappelchips.(Cabarnet Sauvignon/Merlot)*
- Kaasplankje met vijgenbrood. (Porto rouge)*
- Taartje van pure chocolade met gekarameliseerde chocolade, poeder van witte chocolade en frambozen. (Sauternes)*
Het menu is inclusief borden, bestek, boter en ambachtelijk brood. Exclusief : tafellinnen, glazen, wijn, parkeer en reiskosten.
(*) Wijnsuggestie