Veel gestelde vragen.

Welke voorzieningen zijn er minimaal nodig om een diner op lokatie te kunnen verzorgen?
-Een kraan met warm en koud stromend water
-Stroom
(Een goed uitgeruste keuken heeft natuurlijk wel de voorkeur 🙂
Wat neemt ik-kook mee?
-Borden, bestek, ingrediënten, pannen en gereedschap.
-Op verzoek kan ik-kook ook de bijpassende wijnen leveren.
Kan er rekening gehouden worden met vegetariërs, allergenen en intoleranties?
-Jazeker
-Ik wil u wel vragen dit vooraf goed te inventariseren bij de gasten.
-Omdat er vaak meerdere gerechten bereidt worden, in een onbekende keuken, is het niet altijd te voorkomen dat er een besmetting plaats vindt. Denk hierbij aan gluten.
Waar moet ik zelf voor zorgen?
-Tafellinnen, servetten en glaswerk.
-Mocht u niet over voldoende glazen etc beschikken , informeer dan naar de mogelijkheden.
Hoe gaat ik-kook te werk?
-Na het invullen van het contact- of offerteformulier neem ik contact met u op om het menu en de mogelijkheden te bespreken.
-Op de site kunt u zien welke dagen er nog beschikbaar zijn. (Dit is wel altijd onder voorbehoud)
-U ontvangt binnen 2 dagen een offerte. Na uw goedkeuring ontvangt u van mij een bevestiging via de mail.
+/- 1 uur voor aanvang van het diner ben ik aanwezig om alles klaar te zetten en de tafel te dekken.
-Tijdens het diner serveer ik de gerechten uit.
-Na afloop van het diner ruim ik alles keurig op en laat de keuken weer schoon achter.
Kan ik-kook mij ook volledig ontzorgen?
-Dat kan natuurlijk ook. Informeer naar de mogelijkheden.
Verzorgt ik-kook ook buffetten en hapjes?
-Ik-kook is gespecialiseerd in diners, walking diners en kookworkshops op lokatie. Voor buffetten en hapjes kunt u terecht bij bedrijven die daar hun specialisme van gemaakt hebben.
Heeft ik-kook algemene voorwaarden?
-Nee
-U kunt ten alle tijden de reservering aanpassen of annuleren. 
-Begrijpelijk worden bij last minute annuleringen de werkelijk gemaakte kosten  aan u doorbelast. Denk aan ingekochte niet meer bruikbare ingrediënten, extra personeel en huurgoederen.
-Dit gaat altijd in goed overleg.
-Dus geen inkomstenderving etc.
Wat is het maximaal aantal gasten voor ik-kook?
-Diner maximaal 30 personen
-Walking diner Maximaal 50 personen
-Kookworkshop op lokatie: Maximaal 8 personen.
-Online kookworkshop: Geen maximum.[
Hoe gaat het met de rekening?
-Na afloop van het diner kunt u contant of via een betaalverzoek betalen.
-U ontvangt voor of na het diner een bevestiging met betaalgegevens.
-Mocht u een betalingstermijn hanteren, graag even kenbaar maken.

Diner thuis kok aan huis